Opening Bistro Aragosta

“Ze hebben er zes maanden op moeten wachten, maar morgen 5 juni is het dan eindelijk zo ver. Bistro Aragosta opent haar deuren aan de Voorstreek 12 te Leeuwarden. Door de pandemie was het uiteindelijk onmogelijk om de deuren van Bistro Aragosta eerder te openen. Het is gelopen zoals het gelopen is aldus de heren Jan Gerard van der Wal & Wouter Brandsema. Geen onbekenden in de Friese top gastronomie. Tot 31 december jongsleden bestierden de heren het befaamde Le Petit Bistro in Sneek. Deze bistro werd in 2019/2020 uitgeroepen tot het Fijnste Franse restaurant van Nederland.

Bij Bistro Aragosta worden de gasten ontvangen in een Internationale luxueuze ambiance waarbij de indruk zou kunnen ontstaan dat je in Parijs, Florence, Sevilla of bijvoorbeeld in New York zou kunnen zitten. Gerechten met Franse & Italiaanse invloeden in alle éénvoud geserveerd waarbij de pure smaken in balans blijven. Maar ook kreeft (Aragosta in het Italiaans) oesters, lamsvlees en asperges uit Gaasterland.  Wijnen en champagnes uit Frankrijk, daarnaast een prachtige selectie van Italiaanse wijnen en de rest van de wereld waarbij een wijn uit Israël niet onvermeld mag blijven.

Bistro Aragosta zal geopend zijn op dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur voor het diner. Op vrijdag en zaterdag wordt er ook een lunch geserveerd. Totaal kunnen er slechts 24 gasten plaats nemen dus wordt reserveren van harte aanbevolen. Eind juni zal commissaris van de koning; Arno Brok, Bistro Aragosta officieel gaan openen.

English